Kamers

Wenst u bij ons te logeren los van eventuele cursussen of trainingen? Dat kan. We verwelkomen u graag voor één of meerdere overnachtingen.

Ontbijt

Ontbijt kan indien gewenst, worden voorzien. U kan kiezen tussen een standaardontbijt en een luxe-ontbijtmand.

Lunch en avondmaal

Wij helpen u ook graag tijdens de middag en avond voor een lekkere maaltijd. Indien dit voor ons niet mogelijk zou zijn, dat hoort u dat tijdig van ons en verwijzen we u graag naar eetgelegenheden in de buurt of in het stadscentrum van Zottegem.

Indien u met een groep komt logeren, kunnen we bijkomend ook voor uw lunch en/of avondmaal zorgen op maat. U kan dat met ons bespreken bij het maken van uw boeking.

Kloosterstraat40 beschikt over 30 kamers, waarvan er 5 geschikt zijn voor twee personen.
Alle kamers beschikken over een eigen badkamertje met lavabo, douche en toilet. Het bed is voor u opgemaakt bij aankomst. Handdoeken kan u bij ons huren indien u dit wenst. Enkele basisbenodigdheden (tandpasta, douchegel, shampoo, zeep, …) kunnen ter plaatse worden aangekocht, mocht u dat wensen of iets vergeten zijn.

Voor rolstoelgebruikers zijn er bijzondere voorzieningen.

Uit veiligheidsoverwegingen is de buitendeur meestal gesloten. Met de individuele kamersleutel kan elke deelnemer die deur open doen. Hierdoor heeft iedere bezoeker de vrijheid om in en uit te gaan. Voor het verlies van uw sleutel rekenen we de kosten voor het aanmaken van een nieuwe sleutel aan.