Seminaries

Kloosterstraat40’ is de nieuwe naam van het voormalige vormingscentrum ‘Eerste Woord’. Het pand beschikt over 4 lokalen, geschikt voor vergaderingen, infoavonden, trainingen, … met diverse groottes en zeer moduleerbaar.

Op het gelijkvloers kan u gebruik maken van een gezellige vergaderzaal voor 16 personen. Op de eerste verdieping zijn 3 lokalen. De trainingslokalen zijn 7 op 7 en 7 op 9 meter, de grootste is 7 op 16 meter. Dit betekent dat ze ruim voldoende zijn om in een actieve stijl met een groep van een 15 à 20 personen aan de slag te gaan. In de grootste zaal kunnen 75 personen in klasopstelling ruim terecht. 

De meeste cursusleiders gaan echter creatief om met hun deelnemers en met onze lokalen. Om te werken in kleine groepjes kunnen de kleine vergaderzaal op het gelijkvloers en de bar gebruikt worden.

Het volledige gebouw beschikt over draadloos internet. Elk lokaal beschikt over een witte muur, geschikt voor projectie. Een beamer kan ter plaatse worden gehuurd of door u worden meegebracht. Bij goed weer, kan u eveneens nagenieten van uw dag in onze binnentuin.

In onze gezellige bar, kan u na een drukke cursusdag of een boeiende excursie, nog even nagenieten. U kan er tv kijken, een boek lenen uit de bibliotheek of een gezelschapsspel spelen. Wijn, bier en frisdrank zijn in de bar verkrijgbaar aan democratische prijzen. De bar is onbemand. We rekenen erop dat iedereen die iets wenst te nuttigen, dit netjes noteert en bij vertrek afrekent.