Feestzalen

Feestzalen-Restaurant-Koffietafel

Valt er iets te vieren, of er is een gelegenheid om met familie en/of vrienden samen te komen?

Misschien is uw woonruimte iets te klein geworden voor de steeds groter wordende familie. Of u wil gewoon 100% kunnen genieten van uw speciale gelegenheid, zonder de zorgen vooraf en de opkuis nadien.

Kloosterstraat40 biedt voor tal van feestelijke gelegenheden een uniek en tegelijk huiselijk kader aan om uw feest te hosten.

Samen met Prima Events kunnen we u diverse formules aanbieden.

Naast een sfeervolle zaal die u door ons kan laten aankleden of volledig zelf kan versieren, kan u voor uw feest ook gebruik maken van de binnentuin, het salon of de bar.

Voor uw feestmaaltijd kan worden gekozen uit onze lijst van huistraiteurs (naar ieders budget) en wij bieden u een ruim assortiment van dranken aan.

Indien gewenst kunnen we voor u, in samenwerking met ons bedrijf Prima Events ook alle extra’s voorzien: (kinder)animatie, licht & geluid, een DJ en het nodige personeel, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Soms valt er iets te vieren…Een diploma-uitreiking, een docent in de bloemetjes zetten of gewoon de laatste avond van de cursusweek vieren op een gepaste wijze. Voor die gelegenheden, voorzien wij graag volledig naar uw wensen een kaas- en wijnavond, een desserten buffet of een echte feesttafel met een aangepast diner… Heeft u specifieke wensen? U kan dat met ons bespreken bij het maken van uw boeking.