Kamers

Logies

Algemene ruimtes

K40 beschikt over 33 kamers, waarvan 21 eenpersoonskamers, 9 tweepersoonskamers en 3 familiekamers (3 of 4 personen). Onze logies zijn mogelijk met of zonder ontbijt. Verder is er een gezellige (honesty)bar, hippe breakfastcorner, sfeervol restaurant & een tv salon. Voor rolstoelgebruikers zijn er bijzondere voorzieningen. Vraag ernaar bij uw boeking.

Kamers

Alle kamers beschikken over een eigen badkamertje met lavabo, douche en toilet. Het bed is voor u opgemaakt bij aankomst en handdoeken worden door ons voorzien, evenals douchegel en shampoo. De kamers hebben geen haardroger, maar die kan u gerust even lenen aan de receptie. De kamers hebben geen airco, minibar of eigen televisie.

Buiten

Kloosterstraat40 beschikt over een grote binnentuin, waar het bij goed weer fijn vertoeven is. Er is tevens mogelijkheid om gratis te parkeren. Uit veiligheidsoverwegingen is de buitendeur meestal gesloten. Met de individuele kamersleutel kan elke deelnemer die deur open doen. Hierdoor heeft iedere bezoeker de vrijheid om in en uit te gaan. Voor het verlies van uw sleutel rekenen we de kosten voor het aanmaken van een nieuwe sleutel aan.

Aanbod voor specifieke doelgroepen

Voor fietsploegen, cursisten, teambuildings en; arbeiders hebben we een aangepast aanbod.

Fietsploegen

Voor recreatieve fietsploegen, zowel als voor semi-en profploegen die de Vlaamse Ardennen komen ontdekken, is Kloosterstraat40 de ideale uitvalsbasis. We beschikken over een afgesloten parking waar ook (mini)bussen geparkeerd kunnen worden, er is een afgesloten fietsenstalling, mogelijkheden om de fietsen te kuisen & we faciliteren ook graag al uw bijzondere behoeften (zoals het uitwassen van drinkbussen, het wassen en drogen van koerskleding en aangepaste (pasta)maaltijden.

Cursisten

Wie in Kloosterstraat40 op cursus komt, wordt extra verwend. Naast onze functionele vergaderzalen (zie ‘vergaderaccomodatie’) kunnen de cursisten genieten van de privacy van een eigen kamer met badkamer, maar ook vertoeven in het salon, de bar of de tuin. Naast ontbijt worden voor onze cursisten in overleg met de aanbieder van het cursusaanbod verschillende formules voor middag- en avondmalen en pauzes aangeboden. We houden hierbij maximaal rekening met de voedingswensen van de groep en individuele allergieën.

Arbeiders

Ook voor wie in de buurt komt werken (Gent: 22 km, Brussel 37 km, Kortrijk 39 km, Aalst 21 km) is K40 de ideale plek om te verblijven. We verhuren individuele kamers met badkamer, met of zonder ontbijt en zelfs met de mogelijkheid een eigen lunchpakket samen te stellen. Arbeiders die langdurig bij ons verblijven, kunnen gebruik maken van een keukentje en was- en droogmachine.

Teambuilding

Voor firma’s die K40 uitkiezen als locatie voor een teambuilding halen we alles uit de kast. In samenwerking met de lokale handelaars, de dienst toerisme van de stad, de Provincie en tal van andere partners, werken we u graag een aanbod uit op maat, al dan niet gecombineerd met uw eigen cursus of opleiding die kan doorgaan in 1 van de 3 vergaderzalen.

Maaltijden

Ontbijt: Onze logies kunnen geboekt worden met of zonder ontbijt. Normaal gezien bieden we steeds een formule aan met een bescheiden, maar degelijk ontbijt in de ‘breakfastcorner’ of eetzaal. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met het gewenste uur van ontbijt en eventuele speciale diëten of allergieën.

Lunch en avondmaal: Wij helpen u graag zodat u ‘s middags en ‘s avonds kan genieten van een lekkere maaltijd. We beschikken niet over een eigen restaurant, maar verwijzen u graag naar één van de vele lokale horecazaken in Zottegem en reserveren ook uw tafeltje indien u dat wenst. Indien u met een groep komt logeren, kunnen we bijkomend ook voor uw lunch en/of avondmaal zorgen op maat. Hiervoor werken wij met onze vaste traiteurs, die het middagmaal kunnen voorzien, van uitgebreid, eenvoudige, maar lekkere maaltijden tot vegan. ’s Avonds voorzien we op aanvraag een saladebuffet of broodmaaltijd.